Vores kunder siger2019-01-10T08:16:55+00:00

Hos abcSPROG samler vi på glade samarbejdspartnere

Enhver form for interaktion kræver samarbejde for at lykkes. Hos abcSPROG vil vi samarbejdet – på alle fronter.

  • vi samarbejder med vores kunder om at finde de bedste løsninger til deres ansatte
  • vi samarbejder med vores kursister om at tilrettelægge et skræddersyet kursus
  • vi beder om løbende og afsluttende feedback fra vores kursister samt opfølgning

Vi møder vores kursister i øjenhøjde. Sammen giver vi deres sproglige færdigheder et løft, så de går styrket herfra – bedre klædt på til at klare hverdagens sproglige udfordringer. Tilfredse kursister giver tilfredse kunder – og dem samler vi gerne på!

Det siger nogle af kunderne

Grundfos

Undervisning på LYNC/Skype for Business er et velegnet hjælpemiddel, da man nyder maksimal fleksibilitet i fht. både tidspunkt og geografi. Når man hovedsageligt arbejder med at forbedre sit skriftsprog er det optimalt, at man kan arbejde i det samme dokument på tværs af cyberspace. Der er ingen ekstraudgifter eller teknisk besvær. Jeg kan varmt anbefale denne arbejdsmetode til andre travle forretningsfolk.

Group Vice President, Grundfos
AS3 - Testimonial - abcSPROG

I AS3 har vi gennem flere år brugt abcSPROG som samarbejdspartner, når vores medarbejdere har brug for at enten at genopfriske eller forbedre deres engelsk kundskaber. Vi har altid været rigtig godt tilfredse med samarbejdet. Samarbejdet er let og ukompliceret. Underviserne er dygtige og meget professionelle. Vi føler, at vi bliver værdsat som kunde og oplever altid at blive mødt med stor lydhørighed overfor vores ønsker omkring evt. tilpasninger af undervisningen.

Regitze Rose, Head of HR, AS3
Bauhaus - Testimonial - abcSPROG

BAUHAUS har arbejdet sammen med acbSPROG i en lang årrække. Vi er altid blevet mødt med en usædvanlig service og kvalitet, i det arbejde, som abcSPROG har udført for os – uanset om det har været diverse sprogkurser eller oversættelsesopgaver. Man får meget for pengene, når man arbejder sammen med abcSPROG”, og jeg kan personligt varmt anbefale dem til andre- I vil ikke blive skuffet!

Gitte Astrup Melgaard, HR Manager, Bauhaus

DS Smiths samarbejde med abcSPROG har været utroligt tilfredsstillende og effektivt. Vi havde en stor medarbejdergruppe som skulle screenes og derefter inddeles på hold i forhold til niveau og geografisk område. Alt denne koordinering stod abcSPROG for og fik i løbet af ingen tid igangsat kursusforløb. Evalueringerne på forløbene har været yderest positive og kommentarerne er, at undervisningen var af høj kvalitet. abcSPROG har været dygtige til at tilrettelægge undervisningen til vores branche og medarbejdernes specifikke behov.

Trine Bank Hansen, HR Konsulent, DS Smith
Bauhaus - Testimonial - abcSPROG

Jeg har i starten af 2014 modtaget 30 enelektioner i tysk hos abcSPROG. Kurset blev tilrettelagt efter mine tyskkompetencer inden start og med vægt på de områder hvor jeg havde behov for hjælp. I forløbet var der et godt mix af grammatik, skriftlig materiale, læsning og mundtlig undervisning. Det har været supergodt og jeg har nu modet på at bruge tysk i det daglige; både skrift og tale.

Hanne Mejer Nielsen, Bauhaus
Mette Thorsen - Testimonial - abcSPROG

Jeg kan varmt anbefale abcSPROG. Min virksomhed stiller høje kvalitetskrav til leverandører, og i en række opgaver for kunder oplever jeg det samme hver gang: Medarbejderne i abcSPROG leverer kompetente oversættelser, hurtig ekspedition samt tårnhøj service – og så er priserne tilmed meget fair.

Mette Thorsen, CEO, mettethorsen.com

Om Regent Language Training-kurser fra abcSPROG: Jeg fik virkelig prøvet mit engelsk af – non-stop! Det var 2 intensive uger. Det var inspirerende, udfordrende og lærerigt. Og det gav mig det sproglige boost, jeg havde brug for.

Grundfos

Om engelsk internetundervisning:  Kurset har været udbytterigt for mig, ingen tvivl om det. Under hele forløbet har der været fokus på skriftligt engelsk, som også er det jeg har det sværest med. Kurset har lært mig de områder af skriftlig engelsk jeg ikke var så god til tidligere. Med andre ord har jeg fået nogle rutiner og værktøjer ind under huden som gør, at mit niveau stille og roligt er blevet forbedret. En rigtig god måde at arbejde med det skriftlige engelsk på for mig. Kan VARMT anbefales til andre som gerne vil have et løft til skriftligt engelsk. Det er bare med og komme i gang. Man skal være indstillet på at bruge en del tid ved pc’en.

Jeg har modtaget målrettet undervisning i russisk ved abcSPROG. Det var en spændende udfordring at skulle lære et sprog helt fra bunden af. Men metoden med enetimer på min arbejdsplads og en afvekslende undervisning, hvor mit daglige arbejde bliver inddraget, har gjort det spændende og lærerigt. Jeg finder det rigtig godt, at man ikke bare sidder og terper grammatik og gloser, men bruger en del ressourcer på at tale sproget – selv om ordforrådet i starten er meget sparsomt. Undervisningen foregår i en behagelig og uformel atmosfære, der gør at jeg tør prøve mig selv af i samtalerne. Jeg mener helt klart at det fremmer min evne til at lære sproget hurtigere.

Vores korte svenskkursus har givet os et stort udbytte med en undervisning, der udover at være professionel var både vedkommende, sjov og underholdende. Resultatet er, at vi kan bruge det lærte som en ”icebreaker” i kommunikationen med vores nordiske kollegaer. Vi har både lært et nyttigt ordforråd og haft fokus på de kulturelle forskelle, som er større, end man lige skulle tro. Alt i alt en rigtig god og positiv oplevelse at lære svensk hos abcSPROG.

Sine Weiss, HR Coordinator, Clear Channel Danmark
Helpwater

Efter et enetimeforløb med Terri, hvor vi mest arbejdede med samtaletræning og fri snak, har jeg fået meget mere selvtillid. Nu tør jeg ”åbne munden” – også på engelsk.

Per Sørensen, CEO, Helpwater A/S
Samarbejde med Erhvervsakademi Dania - abcSPROG

I forbindelse med ”brush up” og kompetenceløft til undervisere på Danias engelsksprogede uddannelser har Dania samarbejdet med abcSPROG. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, som vi har oplevet som både fleksibelt og dynamisk. Den tætte dialog med Lene Bie Dal har været uvurderligt ift. løbende at tilpasse og justere i forløbet– ligesom en spændende og engagerende undervisning har medvirket til et succesfuldt forløb.

Lise Bøgild-Jakobsen, International chef , Erhvervsakademi Dania

Vil du også samarbejde med os – Få tilbud på sprogkursus

Virksomhed

Navn

Email

Telefon