Spansk sprogundervisning og kurser for virksomheder

Sprogkurser i spansk

940px-Study_of_spanish.svgSpansk er mere end bare Spanien. I store dele af mellem- og Sydamerika er spansk det primære kommunikationssprog, og for at kunne navigere i nye eller gamle forretningsområder er et godt kendskab til sproget guld værd.

abcSPROG underviser i forretningsspansk for virksomheder over hele landet. Vi hjælper dig tættere på din spansktalende forretningsforbindelse og hjælper dig til at kommunikere klarere med spansktalende leverandører og aftagere.

I 1999 var der 358 millioner mennesker, der talte spansk som modersmål og i alt 417 millioner spansktalende på verdensplan. I øjeblikket er disse tal op til henholdsvis 400 og 500 millioner mennesker. Spansk er det næstmest anvendte modersmål i verden, efter mandarin kinesisk. Mexico har den største befolkning med spansk som modersmål. Spansk er et af de seks officielle sprog i De Forenede Nationer, og et af de officielle sprog i Den Europæiske Union, og Unasur. Spansk er det næstmest studerede sprog i verden, efter engelsk.

Inden for sprogundervisning til erhvervsfolk tilbyder vi

Hvad enten du ønsker et kursus af kortere eller længere varighed, finder vi en løsning til dig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *