Kinesisk sprogundervisning og kurser for virksomheder

Sprogkurser i kinesisk

Riget i midten

Kinesisk er et af de ældste og mest fascinerende sprog i verden. På samme tid er det også et af de mest udbredte sprog i Sydøstasien. I de seneste år er kinesisk blevet mere og mere populært i mange lande, også i Danmark, på grund af øget samarbejde og handel mellem Danmark og Kina. Flere og flere unge og erhvervsfolk vælger at lære kinesisk sprog og kultur at kende for på den måde at forbedre deres muligheder for at lave forretninger med Kina.

Det kinesiske sprog består af flere forskellige dialekter, der deler den samme struktur og de samme regler og en stor del af det samme ordforråd.  Hos abcSPROG lærer du standardsproget, som er kendt i vesten under betegnelsen ”mandarin”. Mandarin anvendes i TV og radio overalt i Kina.

Vi anvender transskriptionssystemet ‘pinyin’, der gør det muligt for vesterlændinge at læse og udtale kinesisk uden at have kendskab til de kinesiske skrifttegn. Der vil også være en kort præsentation af det kinesiske skriftsprog og dets opbygning. Gennem kurset får deltagerne indsigt i kinesisk kultur.

Vi tilbyder kinesisk på forskellige niveauer, og emner tilpasses kursisterne behov.

Inden for kinesisk til erhvervsfolk tilbyder vi

Hvad enten du ønsker et kursus af kortere eller længere varighed, finder vi en løsning til dig.