Sprogundervisning

Hos abcSPROG tror vi på, at læring er et fælles ansvar

Vi stiller en dygtig underviser til rådighed, og i fællesskab arbejder I frem imod at forbedre dit sproglige niveau. Det kræver en stor indsats – også fra din side – men vi ved, at de rammer og ressourcer, vi stiller til rådighed, virker. Du er med andre ord i de bedste hænder.

Vi har de bedste sprogfolk, og det kan mærkes

abcSPROG har undervist i erhvervssprog siden 1986. Vi bruger udelukkende undervisere med modersmålsniveau og længere videregående uddannelser til at varetage vores kurser. Vi er godkendt som Cambridge Certificate Preparation Centre og samarbejder med Regent Language Training.

Vores udgangspunkt er at sætte fokus på den enkelte kursists behov og skræddersy et sprogkursus herefter. Derfor gennemfører vi altid grundige behovsanalyser inden kurset, løbende evalueringer under kurset og en endelig tilfredshedsundersøgelse. På den måde sikrer vi, at vores kunder får det bedst mulige produkt.

Stor fleksibilitet

abcSPROG ApS har hovedkontor i Aarhus og afholder kurser over hele Danmark. Vi har løbende kursusopstart og kan til enhver tid finde den bedste sprogløsning til dig.

Undervisningen kan enten foregå på din virksomhed, hos os i Aarhus, eller online. Vi tilbyder ligeledes en række forskellige undervisningsformer, så får mest muligt ud af undervisningen fra enetimer og lukkede firmahold  til seminarer og vores åbne hold i Bjerringbro