Hvem er vi

Kontoret på abcSPROG

Hos abcSPROG elsker vi sprog, og det har vi gjort siden 1986. Vores erfaring og tilfredse kunder er vores bedste anbefaling. Kontakt os hvis det handler om sprog.

Lene Bie Dal

Direktør og medejer

Sprogkurser

lbd@abcsprog.dk // 8614 6800

Lene er født i 1976 og opvokset på Samsø. Hun er cand. mag. i russisk fra Aarhus Universitet (2005) og har undervist i dansk for udlændinge og russisk lige siden. Lene taler dansk, engelsk, russisk, tysk til husbehov og finsk på begynderniveau. I arbejdet ved abcSPROG nyder Lene alsidigheden i at tage sig af underviserne og finde det perfekte match til kundernes behov – uanset hvor lille eller sjældent et sprog der efterlyses. Lene har praktisk sans, rykker hurtigt og er vant til at hjælpe virksomheder, kursister og undervisere videre i fht. den logistik, som skal gå op, når medarbejdere skal på kursus.

Kontakt Lene, hvis du leder efter et sprogkursus skræddersyet til lige netop dit behov.

Jens Czapkowski

Direktør og medejer

Oversættelse og korrektur

jc@abcsprog.dk // 8614 6800

Jens er certificeret translatør i engelsk og oversætter selv mellem dansk og engelsk. Han håndterer oversættelsesopgaver og sikrer levering af oversættelser og korrekturlæsning af høj kvalitet og til tiden. Jens er et sprogligt pernittengryn, så han er den fødte korrekturlæser. Samtidig sørger han for at det sproglige grammatiske niveau på abcSPROG altid er af højeste kvalitet – eller i hvert fald italesat!

Kontakt Jens, hvis du har en oversættelsesopgave eller mangler en tolk.